Projecten

woonhuis Domburg

Na een prettige samenwerking bij verbouwingen van ons huis in Middelburg hebben we Aannemersbedrijf Sturm gevraagd voor de verbouwing van een gedateerde fysiopraktijk in Domburg. Wij wilden daar graag een woning van maken. Waar veel mensen er niks in zagen was Ab Sturm meteen enthousiast over de mogelijkheden van ons droomplekje … Heel fijn dat hij snapte wat we bedoelden!

Eerst heel veel slopen en veranderen zoals vloer eruit, nieuwe plafonds, meterskast verplaatsen, enz. Ook de hele bovenverdieping verbouwd en 2 grote dakkapellen op het huis.

Zonder tekening van een architect of iets dergelijks want we hebben alles zelf uitgedacht. Daar sta je dan, zonder tekening maar met heel veel ideeën die we aan Sturm hebben overgebracht. Hierbij hebben we zeer veel en prettig overleg met hun gehad. We zijn begonnen en hebben ter plekke ad-hoc bedacht waar precies bijvoorbeeld het raam moest komen, iets naar links of toch meer naar rechts enz. Alles prima gepland en op schema uitgevoerd. Na zo’n 5 maanden was alles klaar. Alles naar wens en het is zoooo mooi!!!

De dakkapellen waren ook voor Sturm een uitdaging, maar ze zijn prachtig geworden.“Wow, wat hebben jullie een gaaf en stoer huis, wat een werk is dat geweest” – “Ja, klopt, met Aannemersbedrijf Sturm, die kunnen we van harte aanbevelen !!!”