Wat wij doen

Aannemersbedrijf Sturm is actief sinds 1960 in Zeeland en is gevestigd in Gapinge. Onze specialisatie is het bruikbaar, duurzaam en modern maken van bestaande bouw. Zoals bijvoorbeeld het renoveren en restaureren van monumentenpanden, het verzorgen van aan- en uitbouw bij bestaande woningen en bedrijfspanden. Of het verbouwen van leegstaande of ongebruikte gebouwen en bijgebouwen tot woonhuizen en vakantieverblijven. Oftewel: oud en nieuw loopt bij ons door elkaar, en onze vakmensen weten hier heel goed raad mee. Bovendien kunnen we in onze eigen werkplaats al heel veel zaken voorbereiden.

Nieuwbouw

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor nieuwbouw van een woning of bedrijfsgebouw. Zowel voor traditionele bouw als voor moderne bouw. Of u nu al een bouwtekening hebt of alleen nog maar plannen, dat maakt voor ons niet uit. We helpen u vanaf het allereerste begin of we gaan aan de slag met uw reeds gemaakte plannen. Hoe dat kan? Omdat we goed luisteren en de wensen en de eisen heel precies in kaart brengen. Met daarnaast oog voor wat er binnen het bestemmingsplan mogelijk is. Desgewenst verzorgen we ook het vergunningtraject voor u.

Verbouwen

Verbouwen geeft nieuwe mogelijkheden, zoals extra kamers, een dakkapel of een andere inrichting. Of een nieuwe keuken, badkamer of studeerkamer. Wij helpen u snel en zorgvuldig bij kleine en grote verbouwingen. En wij denken altijd mee als u bepaalde zaken zelf wil uitvoeren.

Renovatie en restauratie

Aannemersbedrijf Sturm heeft grote ervaring in renoveren en restaureren. Bij woonhuizen, en ook bij andere objecten als kerken, molens en andere gezichtsbepalende gebouwen. Wij zijn goed in het alles weer in ere herstellen, zowel binnen als buiten. Dus ook schoorstenen, oprijlanen, stadsmuren en monumentale gevels. Vaak combineren wij dit met het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden.

Aanbouw en bijbouw

Toe aan uitbreiding? Zoals bijvoorbeeld een (bij)keuken of extra kamer, slaapkamer of badkamer? Of een tuinkamer, atelier, werkkamer, veranda, serre of schuur? Een seniorenwoning, een aanleunwoning of een vakantiewoning? Het is altijd mogelijk iets bij te bouwen in uw tuin of op uw erf. In goed overleg realiseren wij uw aanbouw of bijbouw, en zorgen voor verrassende oplossingen.

Hoe wij werken

Ieder project begint met een plan, of het nu een groot of een klein project is. Misschien heeft u helemaal nog geen idee over hoe en wat, dan denken wij graag met u mee. Vertel ons daarom wat uw plan is, of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie is. Vervolgens maken wij een afspraak en komen wij ter plaatse kijken, zodat we een beeld krijgen bij het gebouw cq de ruimte waar de plannen uitgevoerd moeten worden. Zo komen we tot een gesprek en samen met u maken we verdere plannen en werken ideeën uit.

Indien gewenst maken wij een schetsontwerp en eventueel tekeningen voor het betreffende project. Hieruit kan een offerte voortvloeien. Heeft u zelf al (een) tekening(en), ook dan bekijken wij graag met u de mogelijkheden. Als u akkoord bent met de offerte kunnen we samen met u afstemmen wanneer de werkzaamheden plaats gaan vinden. Ook met eventuele onderaannemers en leveranciers moet het een en ander afgestemd worden. Ieder project, groot of klein heeft zijn eigen aanpak nodig, wij helpen u hier vanzelfsprekend graag bij.