Projecten

Camping Olmenveld

Bij Camping Olmenveld hebben we de bestaande receptie vergroot door er aan de achterkant een stuk aan te bouwen. Ook is de ingang naar de achterkant verplaatst, waardoor het toegankelijker is geworden voor de gasten.

Recensie

Wij hadden op Camping Olmenveld de uitdaging om de receptie te vergroten in het bestaande pand. Dit leek in eerste instantie een onhaalbare klus. Samen met Aannemersbedrijf Sturm hebben we gekeken naar een mogelijke oplossing en we hebben deze uiteindelijk kunnen vinden op een eenvoudige maar doeltreffende manier. Tijdens de renovatie / aanbouw kwamen we toch wel veel zaken tegen die ook direct moesten worden aangepakt. Onder het vakkundig oog van de mannen van Sturm hebben we ook dit weten te realiseren.

Het tijdspad was enorm kort, anderhalve maand. Als klap op de vuurpijl heeft Aannemersbedrijf Sturm tussendoor nog even een hele nieuwe balie en meubilair gemaakt. De complimenten voor de teamgeest en spirit die er leeft bij dit bedrijf. Er zijn behoorlijk wat overuren en zaterdagen gedraaid om de receptie voor het kerstweekend operationeel te krijgen. Samen met de andere onderaannemers is dit gelukt.

Het resultaat mag er zijn. We zijn er superblij mee en krijgen veel positieve reacties van de gasten! Onze hartelijke dank voor alles!

Petra en Jos Westerbeke